(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Obalovaný celer
Potřebné ingredience
celer,
ingredience na trojobal,
podravka
Postup přípravy
• Celer okrájíme a rozkrájíme na čtvrtiny, které nakrájíme asi na 1cm silné medailonky.
• Vaříme ve vodě asi 8min. POZOR – musíme kontrolovat, aby nebyl moc měkký.
• Okapaný a vychladlý celer začneme obalovat, nejdříve mouka poté vajíčko (do kterého přidáme podravku a pepř) a pak strouhanka nebo jiná alternativa. Poté smažíme.
Podáváme k bramborům a domácí tatarce. Je to opravdu výborné, chuť celeru zjemní a ani děti nepoznají o co jde když jim to neřeknete :o)
• Vaříme ve vodě asi 8min. POZOR – musíme kontrolovat, aby nebyl moc měkký.
• Okapaný a vychladlý celer začneme obalovat, nejdříve mouka poté vajíčko (do kterého přidáme podravku a pepř) a pak strouhanka nebo jiná alternativa. Poté smažíme.
Podáváme k bramborům a domácí tatarce. Je to opravdu výborné, chuť celeru zjemní a ani děti nepoznají o co jde když jim to neřeknete :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

daskas1
(upraveno)
7. 3. 2012, 13:57
Dnes to usmažím, tak jsem zvědavá.

nahlásit

lucie02
(upraveno)
1. 9. 2009, 10:55
dělám to a je to fakt moc dobré.

nahlásit

uhelenky
(upraveno)
1. 9. 2009, 16:05
@lucie02
A taky levné

nahlásit